top of page

Om oss og vår historie

Nic Jacobsen Entreprenør AS tilbyr tjenester innen grunn- og betongarbeid, muring, planering, sprengningsarbeider, innmåling/utstikningstjenester, og tjenester knyttet til vei/vann/avløp, mm. Vi har sentral godkjenning for ansvarsrett iht. plan og bygningsloven.

Hos oss finner du et sterkt faglig team med kunnskap på tvers i selskapet. Du får hjelp av sertifiserte fagarbeidere som jobber som maskinførere, forskalingssnekkere, betongarbeidere og skytebaser. Den allsidige kunnskapen som ligger til grunn, bidrar til at vi er løsningsorienterte og dyktige i det vi gjør.

Nic Jacobsen Entreprenør AS ble opprettet i 1964 av Nicolai Jacobsen. Nicolai var en dyktig maskinfører, og hadde god erfaring innen faget. Hans sønn Jarle, ble etter hvert med i bedriften, og førte selskapet videre. Når Nicolai gav seg, hadde allerede hans barnebarn blitt en del av bedriften, derav tre generasjoner med kunnskap.

Det som en gang startet med én mann og én gravemaskin, har nå blitt til en bedrift med 8 ansatte, som daglig gjør sin flid bak spakene i store maskiner på Vestlandet. I dag ledes bedriften av Kevin Merkesvik, som tar godt vare på driften og entreprenørskapet.

 

I Nic Jacobsen Entreprenør AS finner du over tre generasjoner med kunnskap. Utviklingen og erfaringen man som selskap tar med seg etter nesten 60 år i bransjen, er uvurderlig. Den gjør at vi evner å ta gode og kalkulerte beslutninger, gjennomføre krevende prosjekt, og samtidig ha god oversikt og kontroll.

 

Det er også viktig for oss i Nic Jacobsen Entreprenør AS å føre kunnskapen vår videre, derfor tar vi hvert år inn nye lærlinger i forskjellige fagdisipliner. Dette er også en måte for oss å sikre fremtiden til både selskapet og bransjen. Pr dags dato har vi to lærlinger som jobber som betongarbeider og maskinfører.

Kontakt oss gjerne om du ønsker at vi bidrar til å gjennomføre ditt neste prosjekt.

Sertifisering

Nic Jacobsen Entreprenør AS er nå sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift.

Kunder kan ta kontakt med oss for å få en årsrapport Miljøfyrtårn.

Miljofyrtarn - v4 - Banner 1920x1080px.jpg
bottom of page